Sasha Obama: Η 14χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ ξετρελάθηκε με τον Ryan Reynolds

Θα μπορούσαν να είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας και όμως είναι οι κόρες του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Η 17χρονη Malia και η 14χρονη Sasha ζουν σαν δυο φυσιολογικές έφηβες και δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους ακόμη και όταν συναντήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Μάλιστα η μία «πειράζει» και την άλλη όπως θα έκανες και εσύ με την αδελφή σου σε αντίστοιχη περίπτωση.

Ο λόγος φυσικά για την εμφάνιση των δυο κοριτσιών στο δείπνο προς τιμήν του νέου Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau και τη φωτογραφία των δυο κοριτσιών που έγινε viral.

Τι συνέβη; Η Melia και η Sasha συνόδευσαν τους γονείς τους στην επίσημη εκδήλωση, όπου βρέθηκαν και κάποιοι καλλιτέχνες καναδικής καταγωγής για να τιμήσουν τον νέο πρωθυπουργό. Ανάμεσά τους και ο Χολιγουντιανός σταρ… Ryan Reynolds. Μόλις τον είδε η Sasha Obama έτρεξε να του μιλήσει και το γέλιο της έφθανε ως τα αυτιά. Τι το ήθελε… Εκείνη την ώρα την είδε η αδελφή της και για να την πειράξει της… σήκωσε του αντίχειρές της επευφημώντας την.

Το στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι φωτογράφοι και η εικόνα τους κάνει το γύρω του διαδικτύου, ενώ δεν λείπουν και τα σχόλια στο twitter που επικροτούν τη χιουμοριστική χειρονομία της Malia.

Read More

And More