Σασμός – Αργύρης Πανταζάρας: Όλες οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του στη σειρά

Ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, στα επόμενα επεισόδια.

Πώς θα είναι ο ρόλος του;

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, έρχεται νέος αστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα υποθέσεων που εκκρεμούν,

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλεθεατής” και την Χρύσα Παχούμη ο αστυνομικός αυτός θα φέρει το όνομα Γεράσιμος Χριστογιάννης (Αργύρης Πανταζάρας). Πρόκειται για έναν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας κατά καιρούς, απέναντι σε “σκληρά καρύδια”  του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Ο Μάκης Χριστογιάννης εισβάλλει στη ζωή του Μαθιού και του Αστέρη προκειμένου να μάθει καθετί γύρω από τον φόνο του Πετρή. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά μυστικά.

Προς το παρόν, θα είναι το δεξί χέρι του Φραγκιαδάκη. ‘Όταν συνταξιοδοτηθεί ο Μάκης Χριστογιάννης θα αναλάβει τη θέση του.

Read More

And More