Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθύμησε και το twitter ταράχτηκε

Ο Σασμός έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες δυναμικά στις οθόνες μας με νέες αφίξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Ένα από τα νέα πρόσωπα που βλέπουμε τη φετινή σεζόν στη σειρά είναι και ο Στέλιος Μάινας που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος όλοι νομίζουν ότι έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

Είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και διψά να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά του θρηνεί ακόμη ένα μέλος, τον Άγγελο. Ο Παύλος Βρουλάκης κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι της οικογένειας που μένει εδώ και καιρό σφραγισμένο και ο μόνος που γνωρίζει για την επιστροφή του είναι ο παπάς που του συστήνει να μην εμφανιστεί σε κανέναν και να φύγει ξανά από το χωριό.

Αυτό όμως δεν πρόλαβε να γίνει αφού μια τυχαία επίσκεψη της γιαγιάς Ειρήνης σε αυτό το σπίτι ανατρέπει τα πάντα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/9 είδαμε τη γιαγιά να σοκάρεται αντικρύζοντας μπροστά της τον Παύλο που τόσα χρόνια θεωρούσε νεκρό και να πέφτει λιπόθυμη στο πάτωμα. Αυτή της η λιποθυμία όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε τους χρήστες του twitter που έχουν δείξει πολλές φορές της αδυναμία τους στο πρόσωπό της.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More