Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπήκε στη σειρά και έκανε χαμό στο twitter

Ο Αργύρης Πανταζάρας έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Σασμός, το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαρτίου. Ο γνωστός ηθοποιός σε ρόλο αστυνομικού, καλείται συλλέξει όλες τις πληροφορίες γύρω από τον φόνο του Πετρή.

Η πρώτη του εμφάνιση στον Σασμό έφερε πολύ θετικές αντιδράσεις τόσους στους τηλεθεατές όσο και στους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι τον αποθέωσαν.

Δες μερικά από τα tweets που συγκεντρώσαμε

 

 

Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Ο Αργύρης Πανταζάρας εισβάλει στη σειρά μέσα από τον ρόλο του αστυνομικού Γεράσιμου Χριστογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα υποθέσεων που εκκρεμούν.

Πρόκειται για έναν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας του Σασμού. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας κατά καιρούς, απέναντι σε “σκληρά καρύδια” του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Ο Μάκης Χριστογιάννης εισβάλλει στη ζωή του Μαθιού και του Αστέρη προκειμένου να μάθει καθετί γύρω από τον φόνο του Πετρή. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλά μυστικά.

Προς το παρόν, θα είναι το δεξί χέρι του Φραγκιαδάκη. Όταν όμως, συνταξιοδοτηθεί ο Μάκης Χριστογιάννης θα αναλάβει τη θέση του.

Read More

And More