Σασμός: Οι πρωταγωνιστές της σειράς που βρήκαν τον πραγματικό τους έρωτα – Φωτογραφίες με τις συντρόφους τους

Σασμός: Η σειρά του Alpha βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και οι φανατικοί τηλεθεατές καθημερινά σχολιάζουν τα πάντα στο twitter γύρω από την βεντέτα στην Κρήτη που… ξυπνά ανεκπλήρωτους έρωτες.

Για κάποιους από τους ήρωες της σειράς οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια αποκάλυψαν και ένα άλλο τους πρόσωπο για το οποίο οι τηλεθεατές ίσως να μην είχαν φανταστεί το παραμικρό.

Για την Αργυρώ και τον Αστέρη πάντως, ο παράφορος έρωτας φάνηκε να κρατά ζωντανός με το πέρασμα του καιρού, την ώρα που οι δύο ηθοποιοί βιώνουν- ο καθένας – το δικό του love story δίπλα στον δικό τους άνθρωπο που έχουν ερωτευτεί στην πραγματική τους ζωή.

Ταλαντούχοι, γοητευτικοί και μαυροφορεμένοι, οι άνδρες του Σασμού τη φετινή σεζόν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του γυναικείο πληθυσμού στην Prime Time ζώνη…

Ποιοι έχουν βρει τον μεγάλο έρωτα στην πραγματική τους ζωή;

Ορφέας Αυγουστίδης – Ένας νέος και ευτυχισμένος σύντροφος – μπαμπάς

Ο Αστέρης από τον Σασμό, εκτός από ερωτευμένος σύντροφος είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας δίπλα στην αγαπημένη του Γεωργία για την οποία γνωρίζουμε ελάχιστα. Το ζευγάρι πριν λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί.

«Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας», δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του.

Δημήτρης Λάλος – Σε ρόλο συζύγου και πατέρα

Δυσάρεστα τα νέα για τις φανατικές τηλεθεάτριες του Μαθιού – Ο Δημήτρης Λάλος στην πραγματική του ζωή, έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Έλενας Μαυρίδου με την οποία και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος», δήλωσε ο Δημήτρης Λάλος σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Γιώργος Αμούτζας: Ζευγάρι με Κύπρια ηθοποιό

O Γιώργος Αμούτζας βιώνει στιγμές ευτυχίας στην προσωπική του ζωή δίπλα στην Έλενα Πιερίδου με την οποία είναι ζευγάρι. Η αποκάλυψη της σχέσης τους, έγινε μέσα από τα social media και τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες.

Γεννημένη στις 30 Ιουλίου του 1990, η Έλενα Πιερίδου έζησε και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Η αγάπη της για την υποκριτική την ώθησε στο να γίνει ηθοποιός. Σήμερα στα 31 της χρόνια μετρά αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, Αστέρια στην Άμμο και Το Τατουάζ.

 

 Θανάσης Πατριαρχέας – Με τις γυναίκες της ζωής του

Ο Άγγελος, ο γιατρός που μετακομίζει στην  Κρήτη και ανατρέπει τις ζωές των πρωταγωνιστών στον Σασμό στην πραγματική του ζωή περιτριγυρίζεται από τις γυναίκες της ζωής του, οι οποίες δεν είναι άλλες από την σύζυγό του, Βίβιαν Δράκου και τις δυο κόρες τους.

Το 2019 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, δύο μόλις μήνες πριν γίνουν γονείς. Η ευτυχία τους μεγαλώσει με τον ερχομό της πρώτης τους κόρης. Η 30χρονη Βίβιαν είναι personal trainer, ενώ υπήρξε αθλήτρια σε ομάδες voley.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivian (@viviandrakou_patriarchea)

Τον Μάιο του 2021 η Βίβιαν Δράκου φέρνει στον κόσμο της δεύτερη κορούλα της, με τον ηθοποιό να έχει κρατήσει την είδηση της εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας αργότερα εξηγήσεις: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν ήταν στο κρεβάτι. Δεν θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι μέχρι όλα να πάνε καλά».

Κώστας Νικούλι –  Σε σχέση με νεαρή ηθοποιό

Ερωτευμένος ο Πέτρος Βρουλάκης από τον Σασμό – Ο νεαρός ηθοποιός είναι σε σχέση και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό. Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του ακούει στο όνομα, Κατερίνα Μαούτσου, η οποία ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αφού από το 2012 εργάζεται ως ηθοποιός.

Read More

And More