Σασμός: Οι πρωταγωνίστριες της σειράς που βρήκαν τον μεγάλο έρωτα – Αυτοί είναι οι σύντροφοί τους στην πραγματική ζωή

Σασμός: Η τηλεοπτική σειρά του Alpha κατάφερε να βρεθεί πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, με τους πρωταγωνιστές να δέχονται καθημερινά αρκετά σχόλια για τους ρόλους που υποδύονται αλλά και όλες τις εξελίξεις στο μέλλον της σειράς.

Οι έρωτας, τα πάθη και μια μεγάλη βεντέτα απ΄τα παλιά, συνθέτουν τον Σασμό ο οποίος δεν παύει να εκπλήσσει τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, οι πρωταγωνίστριες της σειράς ζουν τον δικό τους έρωτα στο πλευρό- η καθεμιά -του συντρόφου της. Για κάποιες ο πρώτος έρωτας έμελλε να είναι και καρμικός, ενώ για κάποιες άλλες ο μεγάλος έρωτας ήρθε σε μια κατασταλαγμένη φάση της ζωής τους.

 

Μαρία Τζομπανάκη – Γιάννης Βάλβης: Ο έρωτας που επισφραγίστηκε με έναν παραδοσιακό γάμο

Τον Σεπτέμβριο του 2016 η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε με παραδοσιακό γάμο στην Κρήτη τον αγαπημένο Γιάννη Βάλβη. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Ρένα Φεσσάρα. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, πάντα στο πλευρό της μητέρας του, τη συνόδευσε μέχρι το εκκλησάκι στο οποίο πραγματοποιήθηκε η θρησκευτική τελετή.

«Ο άνδρας μου μένει μόνιμα στην Αμερική. Δουλεύει σε όλο τον κόσμο. Γνωριστήκαμε, ανταλλάσσοντας κάποιες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις για επαγγελματικούς λόγους και από εκεί άρχισε. Και μετά συναντηθήκαμε και μετά έγινε. Δεν έχουμε θέματα, που δουλεύω στην Ελλάδα, δίνουμε ραντεβού και στο Πεκίνο αν χρειαστεί» είχε δηλώσει η Μαρία Τζομπανάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Στα «Ίχνη» του έρωτα

Η συμμετοχή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην τηλεοπτική σειρά «Ίχνη» θα αποδειχθεί μοιραία, μιας και πρόκειται για την εποχή στην οποία ερωτεύτηκε τον συνάδερφό της Γιάννη Νταλιάνη με τον οποίο πρωταγωνίστησαν μαζί.  Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες τις οποίες θα δούμε σπάνιες σε δημόσιες εμφανίσεις. 

«Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί» έχει παραδεχτεί σε παλαιότερες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Ένας αθόρυβος έρωτας

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο ηθοποιός – αδερφός του Αποστόλη Τότσικα είναι ίσως από τα πιο αθόρυβα ζευγάρια της  showbiz. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους μάλιστα είναι ελάχιστες.

Πρόσφατα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε σε συνέντευξή της για την καθημερινότητά της δίπλα στον σύντροφό της ο οποίος ανήκει στον χώρο της υποκριτικής: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικά στα ζευγάρια, αλλά στη δική μας περίπτωση βοηθάει το ότι ανήκουμε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Γιατί μας δημιουργεί έναν ακόμη κοινό τόπο συνάντησης. Μιλάμε πολύ για ταινίες, σχολιάζουμε πράγματα, μου κρατάει τα λόγια μου καμιά φορά», δήλωσε πρόσφατα.

 

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

«Έχει περάσει από το μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω. Θεωρώ πως είμαι ακόμη μικρή, βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή… Ένα ζευγάρι που αγαπιέται και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μπορεί να το κάνει και χωρίς τον γάμου», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Δανάη Παππά.

Ο γοητευτικός Λάμπρος Λάζαρης και η κούκλα πρωταγωνίστρια του Σασμού είναι ένα αρκετά ερωτευμένο ζευγάρι με τη σχέση τους να μετρά πάνω από 2,5 χρόνια. Μέσα από τα social media μάλιστα οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό αλλά και από τις τρυφερές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Η συνεργασία που αποδείχθηκε μοιραία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 σε γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς του ANT1 και έκτοτε όλα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά τους.

«Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», δήλωσε πρόσφατα η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Gala.

Εριέττα Μανούρη – Αναστάσιος Ροϊλός: Όταν οι Άγριες Μέλισσες συνάντησαν τον Σασμό

Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών” και γρήγορα η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν μεγάλη με τον έρωτά τους να μην αργήσει να εκδηλωθεί.

«Είναι ένα ρίσκο να δουλεύεις με τον σύντροφό σου γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρεις πως μπορείς να αντιδράσεις στην δουλειά, είναι πιο εύκολο να τσακωθείς γιατί νιώθεις μια οικειότητα. Ταυτόχρονα σου δίνει μια ασφάλεια αυτό, γιατί έχεις απέναντι σου δύο ματάκια που τα ξέρεις και λες είμαστε μαζί εδώ, ό,τι πάει λάθος θα το φτιάξουμε μαζί και ό,τι πάει καλά θα το χαρούμε μαζί» δήλωσε πριν λίγους μήνες η ηθοποιός η οποία συνεργάστηκε στο θεατρικό σανίδι με τον σύντροφό της.

Read More

And More