Σάββας Γκέντσογλου – Κίκα Τσέκου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ερωτευμένοι και αχώριστοι ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου και η επιχειρηματίας Κίκα Τσέκου οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life το ζευγάρι δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση του, αφού πλέον ζει μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την μεταγραφή του 32χρονου αμυντικού από τη Λαμία στη Μακεδονία από τα μέσα Φεβρουαρίου, το ζευγάρι έχει μετακομίσει Θεσσαλονίκη όπου και μοιράζεται τη νέα του καθημερινότητα.

Τους τελευταίους μήνες γνώρισαν ο ένας την οικογένειά του άλλου και το κλίμα ήτανε πολύ ζεστό. Περάσανε μαζί και τις διακοπές του Πάσχα κατά τη διάρκεια των οποίων επισκέφτηκαν την Καβάλα τον τόπο καταγωγής του Σάββα, καθώς και την Κομοτηνή την ιδιαίτερη πατρίδα της Κίκας.

Γνώρισαν φίλους και συγγενείς ο ένας του άλλου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ζευγάρι δένεται ολοένα και περισσότερο.

Οι δυο τους είναι σε μια ηλικία που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν στη ζωή,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έχουν ήδη αρχίσει να κάνω όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Read More

And More