Σάββας Γκέντσογλου – Κίκα Τσέκου: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, συμπληρώνοντας ένα χρόνο σχέσης!

Το ζευγάρι έκανε τη νέα του βραδινή έξοδο με τον ποδοσφαιριστή να δημοσιεύει τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του! «1 και συνεχίζουμε» έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου δηλώνοντας έτσι τον ένα χρόνο σχέσης με τη νεαρή επιχειρηματία.

Δες τη φωτογραφία:

Μετά την μεταγραφή του 32χρονου αμυντικού από τη Λαμία στη Μακεδονία από τα μέσα Φεβρουαρίου, το ζευγάρι έχει μετακομίσει Θεσσαλονίκη όπου και μοιράζεται τη νέα του καθημερινότητα.

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα της Real Life, ο Σάββας και η Κίκα, ίσως κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς γνώρισαν ο ένας την οικογένειά του άλλου και το κλίμα ήτανε πολύ ζεστό.

Ποια είναι η Κίκα Τσέκου

Μετρώντας πάνω από 40.000 ακόλουθους στο instagram η Κίκα Τσέκου ξεχωρίζει με τις αναρτήσεις της, ενώ κατά καιρούς την έχουμε δει στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, μιας και οι δυο τους συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία.

Η σύντροφος του Σάββα Γκέντσογλου ήταν συγκάτοικος και συμφοιτήτρια της γνωστής Influencer, με την οποία παραμένουν στενές φίλες. Πλέον, η Κίκα Τσέκου ασχολείται επιχειρηματικά με τη γυναικεία μόδα έχοντας τα δικά της διαδικτυακά καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ.

Read More

And More