Σάββας Γκέντσογλου: Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή – Η σχέση με την Κίκα Τσέκου και η ρομαντική απόδραση

Ερωτευμένος ξανά ο Σάββας Γκέντσογλου ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία, Κίκα Τσέκου.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο από την έξοδο με την αγαπημένη του.

Ποια είναι η Κίκα Τσέκου

Μετρώντας πάνω από 40.000 ακόλουθους στο instagram η Κίκα Τσέκου ξεχωρίζει με τις αναρτήσεις της, ενώ κατά καιρούς την έχουμε δει στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη, μιας και οι δυο τους συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία.

Η σύντροφος του Σάββα Γκέντσογλου ήταν συγκάτοικος και συμφοιτήτρια της γνωστής Influencer, με την οποία παραμένουν στενές φίλες.

Πρόσφατα μάλιστα η Κίκα Τσέκου επισκέφτηκε την Ιωάννα Τούνη στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, όπου και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στο instagram.

Σάββας Γκέντσογλου – Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή

Όπως και με τις προηγούμενες σχέσεις του, έτσι και τώρα, ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού ήρθαν από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από τα stories του Σάββα δίπλα στην αγαπημένη του.

Σάββας Γκέντσογλου – Κίκα Τσέκου: Ερωτευμένοι στα Μετέωρα

Μπορεί να μην θέλησαν να δημοσιεύσουν κοινή τους φωτογραφία στο instagram, ωστόσο οι μοναχικές φωτογραφίες στα υπέροχα Μετέωρα, πρόδωσαν την ρομαντική απόδραση του ζευγαριού.

Σάββας Γκέντσογλου – Ευτυχισμένος πατέρας

Ο Σάββας Γκέντσογλου θα βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία με την Αγγελική Ηλιάδη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Σάββα τους ο οποίος συχνά θα πρωταγωνιστήσει στις αναρτήσεις τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savvas (@gentsoglou)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Savvas (@gentsoglou)

Πρόσφατα μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Happy Day για τον νέο της σύντροφο, Γρηγόρη Αναστασιάδη αλλά και για τις σχέσεις της σήμερα με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Eίμαστε καλά με τον Γρηγόρη, τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι νωρίς ακόμα.Ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειάς μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας Γκέντσογλου με τον οποίο συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια», δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τον Σάββας Γκέντσογλου ερωτευμένο και ανανεωμένο. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει το γεγονός ότι βρίσκεται σε νέα σχέση, αφού η Κίκα Τσέκου είναι η όμορφη μελαχρινή που έβαλε γκολ στην καρδιά του!

 

 

 

Read More

And More