Σάββας Γκέντσογλου: Οι πιο τρυφερές στιγμές με την σύντροφό του, Κίκα – Βίντεο

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της αγαπημένη του, Κίκας Τσέκου.

Μπορεί τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας να απέφευγαν να δημοσιεύσουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, οι δυο τους δείχνουν τρελά ερωτευμένοι.

Η νεαρή καλλονή μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για αυτό φροντίζουν να ταξιδεύουν συχνά ο ένας στην πόλη του άλλου, ενώ πολλές φορές κάνουν μίνι αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Σάββας Γκέντσογλου του Σαββάτου 30/7 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, η νεαρή καλλονή τον απαθανάτισε τη στιγμή που εκείνος είχε αναλάβει χρέη κομμωτή ενώ στέγνωνε τα μαλλιά της με το πιστολάκι. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ταιριάξει απόλυτα ενώ δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Read More

And More