Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Έτσι περνούν τις μέρες στο σπίτι μαζί με την κόρη τους [pics]

Η επέλαση του κορονοϊού έχει αναγκάσει την κυβέρνηση να λάβει αυστηρά μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του. Εδώ και μερικές εβδομάδες όλοι βρισκόμαστε μέσα στα σπίτια μας, προκειμένου να προστατευτούμε από τον απειλητικό ιό αλλά και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Τα εν λόγω μέτρα τηρούν πιστά ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη έχοντας στο πλευρό τους την κορούλα τους.

Οι δυο τους αντιμετωπίζουν την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη με ψυχραιμία, μένουν στο σπίτι τους και χαίρονται τους πρώτους μήνες ζωής της πριγκίπισσάς τους. Η μικρή πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε τρεις μήνες ζωής, με τους περήφανους γονείς της να μην μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους! Ο παρουσιαστής του «Best Friend’s Fear» είναι full time μπαμπάς και βοηθάει την σύζυγό του όσο το δυνατόν περισσότερο με όλες δουλειές.

Η μαγειρική, φυσικά, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, αφού ο Σάββας Πούμπουρας μπαίνει κάθε ημέρα στην κουζίνα και ετοιμάζει μοναδικές συνταγές για τα κορίτσια του. Ο ίδιος μέσα από το Instagram μας δίνει μια γεύση από τη ζωή τους.

Δες φωτογραφίες:

Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη περνούν δημιουργικά το χρόνο τους!

Read More

And More