Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Κάνουν βόλτες στην ταράτσα, λόγω καραντίνας!

Και η καραντίνα συνεχίζεται! Ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του Αρετή Θεοχαρίδη παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης και των ειδικών για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού και βρίσκουν τις καλύτερες δραστηριότητες για να περνούν το χρόνο με την  κόρη τους.

Η μικρή τους που είναι σχεδόν τριών μηνών είναι η βασική του προτεραιότητα και ο λόγος που παραμένουν τόσο προσεχτικοί στην καραντίνα. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, λύσεις υπάρχουν. Έτσι, το ζευγάρι για να εκμεταλλευτεί τις ηλιόλουστες μέρες βγαίνει βόλτα με το μωρό στην ταράτσα του σπιτιού τους στα Μελίσσια.

«Taratsa is the new Black. Ήρθαμε επισκέψεις οικογενειακώς, στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες… Πάντως γλυκά μου φιλαράκια και ‘μεις είδαμε καλό καιρό 2 μέρες τώρα. Καρότσι έχουμε, σκύλο έχουμε, ναι τρώμε φρίκες από την κλεισούρα. Αλλά έχουμε και ταράτσα. Δεν θέλω να παίξω ούτε με την υγεία την δίκη μας, ούτε με την δίκη σας. –

Ναι, ίσως κολλήσουμε από αντικείμενο, από απροσεξία στις παραδόσεις από το σουπερμάρκετ θα πει κάποιος…

Τουλάχιστον δεν θα ρισκάρουμε να το κολλήσουμε, βγαίνοντας έξω στην πρώτη λιακάδα.. Γιατί ζούμε στην Ελλάδα… και οι λιακάδες από δω και πέρα θα είναι πολλές… Σας αγαπώ. Να είστε ασφαλείς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας, ανεβάζοντας στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία από την ταράτσα του σπιτιού.

Εκτός, από τις βόλτες στην ταράτσα, όμως, το ζευγάρι περνά πολλή ώρα με την μικρή στο σπίτι και λατρεύει να μαγειρεύει.

Δες το video με τις μαγειρικές του Σάββα Πούμπουρα:

Και οι δραστηριότητες φυσικά στο σπίτι δεν έχουν τέλος!

Read More

And More