Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Ο μήνας του μέλιτος δεν τελείωσε ακόμη! [pics]

Πριν δύο μήνες σχεδόν, ο Σάββας Πούμπουρας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη, σε μια όμορφη τελετή στην Πάφο της Κύπρου. Ο γοητευτικός παρουσιαστής πήρε με παπά και με κουμπάρο την σύντροφό του, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Σάββας και η Αρετή επισφράγισαν έτσι τον έρωτα και την πενταετή σχέση τους, έχοντας κοντά τους τους τρεις φίλους και κουμπάρους – μάρτυρες στο γάμο τους.

Μετά τον γάμο τους, φυσικά, ξεκίνησαν κατευθείαν διακοπές! Το ζευγάρι επέλεξε για ακόμη μια φορά την αγαπημένη τους Άνδρο, ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου τους.
Και μπορεί να μπήκε Σεπτέμβριος, αλλά ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πανέμορφη Ελαφόνησο, ώστε να απολαύσει τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών του διακοπών, πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα της Αθήνας!
Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο έρωτας δεν κρύβεται! “Ερωτευμένα κουταβάκια” έγραψε στην λεζάντα και μας έκανε να λιώσουμε από το πόσο γλυκός σύζυγός είναι ο Σάββας.

” Love wondering puppets…” _________________________________________________________ #love #endlesssummer #sand #man #girl #couplegoals #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις

Read More

And More