Σάββας Πούμπουρας: Δεν φαντάζεσαι πώς αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, το ζευγάρι πρόκειται να δει τη μεγαλύτερή του επιθυμία να εκπληρώνεται. Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και το σίγουρο είναι πώς το παιδί αυτό που θα έρθει στη ζωή θα είναι καρπός ενός μεγάλου και πολύ δυνατού έρωτα.

Εν αναμονή του πελαργού, η όμορφη Αρετή βλέπει καθημερινά την κοιλίτσα της να φουσκώνει και να μην κρύβεται πια, σε αντίθεση με το πρώτο διάστημα που κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είναι έγκυος. Πλέον, διανύει τον 6ο μήνα της κύησης και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι δεν είχε μάθει το φύλο του παιδιού που περιμένει. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο παρουσιαστής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμα. Μόλις το μάθω θα το μάθετε, δεν κρύβονται αυτά. Ιδανικά θα ήθελα κορίτσι, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες, καταλαβαίνεις…”.

Η επιθυμία του, λοιπόν, φαίνεται πώς θα γίνει πραγματικότητα, αφού η γυναίκα της ζωής του θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος, όπως είχε υποσχεθεί, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Κρατώντας μια fake επιταγή εμπνευσμένη από το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», ο Σάββας Πούμπουρας πόζαρε χαμογελαστός, αποκαλύπτοντας πως περιμένει την κόρη του. «If I were a rich man, Daidle daidle deedle daidle dumb..” By the way… It’s a girl. Έρχεται κόρη.. Θα τα πληρώσω όλα… Αξία; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η εγκυμονούσα Αρετή, από την άλλη, δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο από τη στιγμή που ο σύζυγός της έγραψε πάνω στην fake αυτή επιταγή.

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Read More

And More