Σάββας Πούμπουρας: Φωτογραφίζει την εγκυμονούσα σύζυγό του με ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλιά της!

Σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, πρόκειται να δουν τη μεγαλύτερή τους επιθυμία να εκπληρώνεται.

Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, καθώς θα έρθει στη ζωή τους ένα κοριτσάκι, το οποίο ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Το παιδί αυτό θα είναι καρπός ενός μεγάλου και πολύ δυνατού έρωτα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, η Αρετή βλέπει καθημερινά την κοιλίτσα της να φουσκώνει. Πλέον, διανύει τον 7ο μήνα της κύησης και η τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν κρύβονται, σε αντίθεση με το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Το πρωί της Κυριακής, το ζευγάρι βρέθηκε στη λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους, μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα. Μεταξύ άλλων, ο Σάββας δημοσίευσε στα stories του μια φωτογραφία που έβγαλε την Αρετή, καθώς εκείνη πόζαρε χαμογελαστή φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό beach pant, ενώ είχε ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

“Belly diver”, ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Η εγκυμοσύνης της πάει πολύ!

Read More

And More