Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και το πρώτο μήνυμα μετά τον ερχομό της κόρης του!

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, είδαν τη μεγαλύτερή τους επιθυμία να εκπληρώνεται. Ο παρουσιαστής του και η γοητευτική σύζυγός του έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή τους και τους πλημμύρισε με συγκίνηση και χαρά. Πλέον, οι δυο τους απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές με την νεογέννητη μπέμπα τους και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή, με την μικρούλα να μονοπωλεί πια την καθημερινότητά τους και εκείνους να βιώνουν μαζί της πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Σάββας, αλλά ούτε και η Αρετή έχουν κάνει κάποια ανάρτηση στους social media σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός. Ωστόσο, ο παρουσιαστής του «Best Friend’s Fear», που έρχεται την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1, δημοσίευσε στα instastories του μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η θέα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, την ώρα που δύει ο ήλιος. Μάλιστα, αρκέστηκε μόνο στο να σχολιάσει: “Ευλογημένος” .

Να σας ζήσει Σάββα!

Read More

And More