Σάββας Πούμπουρας: Η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη, είναι η πιο stylish εγκυμονούσα! [pics]

Τις πόρτες του άνοιξε πριν από μερικές ημέρες το πρώτο Flagship Concept Store γνωστού Σκανδιναβικού Brand στη Ελλάδα, με τα λαμπερά εγκαίνια να πραγματοποιούνται το απόγευμα της Τρίτης.

Το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι και στους δύο ορόφους του οι καταναλωτές μπορούν να βρουν κοσμήματα, ρολόγια και είδη σπιτιού, από διακοσμητικά μέχρι είδη σερβιρίσματος. Για τις γιορτές μάλιστα μπορούν να προμηθευτούν και χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς και διακοσμητικά για το σπίτι.

Το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου από καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Σάββα Πούμπουρα με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, σε μια επίσημη έξοδό τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η μέλλουσα μανούλα πραγματοποίησε για μία ακόμα φορά μια απόλυτα chic & sexy εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει ένα mini μαύρο φόρεμα και over the knee μπότες στο ίδιο χρώμα. Η φουσκωμένη κοιλίτσα πια δεν μπορεί να κρυφτεί κι έτσι ήταν σε πρώτο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Το ζευγάρι ανυπομονεί για την έλευση του πελαργού, που θα φέρει στη ζωή τους μία κόρη!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφία: NDP

Read More

And More