Σάββας Πούμπουρας: Η τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του και το μήνυμα του για το 2019

Σάββας Πούμπουρας: Η τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του και το μήνυμα του για το 2019 | tlife.gr

Το 2018 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τον Σάββα Πούμπουρα. Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε να παρουσιάζει όλα όσα γίνονταν στα παρασκήνια του Dancing with the stars, ενώ τους τελευταίους μήνες ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης Nomads. Στη Μαδαγασκάρη έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία που τελείωσε πριν λίγες ημέρες με νικητή τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Ο Σάββας Πούμπουρας για περίπου τρεις μήνες αποχωρίστηκε την σύζυγο του, Αρετή Θεοχαρίδη, η οποία μέσα στο Δεκέμβριο ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη για να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της. Από τις γιορτές των Χριστουγέννων βρίσκονται και οι δύο μαζί στην Ελλάδα και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές έχοντας κρατήσει ευχάριστες αναμνήσεις.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την αγαπημένη του και τον τετράποδο φίλο τους και έστειλε το δικό του μήνυμα για το 2019. Με χαρά και αισιοδοξία για το νέο έτος, ο Σάββας Πούμπουρας έγραψε: “Let’s not expect.. Let’s work for it. Everyday! One step at the time. Don’t rush. Προτείνω να μην ξορκίσουμε καμία χρονιά… Οι δυσκολίες μας κάνουν αυτό που είμαστε.. 2019 έλα εδώ! Θα ζήσουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Χωρίς να αναπολούμε πολύ το παρελθόν, χωρίς να αγχωνόμαστε για το μέλλον! Μέρα με την μέρα! Αγάπη, δοτικότητα, λιγότερη κριτική και αμέτρητα χαμόγελα”.

READ more