Σάββας Πούμπουρας : Παρουσιάστε, ψεκάστε, τελειώσατε…

Τι κι αν το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν το έχουμε δει καν να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας; Τι κι αν δεν έχει προγραμματιστεί καν το πότε ακριβώς θα βγει στον αέρα; Τα γυρίσματα όχι μόνο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά κοντεύουν να φτάσουν και στο τέλος τους.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την “Οικογένεια της συμφοράς”, για το ολοκαίνουργιο real-life πρόγραμμα του ΑΝΤ1, την παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ως γνωστόν ο Σάββας Πούμπουρας. Ο Σάββας ,λοιπόν, από τις αρχές του Φθινοπώρου έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει αρχίσει να κάνει γυρίσματα για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, αναλαμβάνοντας αυτή την φορά όχι να… κάνει πλάκα σε ΄μας, αλλά σε ανυποψίαστους πεθερούς και πεθερές !

Μάλιστα, απ ΄ότι έμαθα τα γυρίσματα του παιχνιδιού προχώρησαν τόσο γρήγορα, που αυτή την εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται και να ολοκληρωθούν. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, δεν αποκλείεται η “Οικογένενεια της συμφοράς” να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας κάποια στιγμή μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη και να μην κρατηθεί στα μετόπισθεν για Γενάρη – Φλεβάρη και μετά.

Οσο για το τι ακριβώς θα δούμε στην “Οικογένεια της συμφοράς” ; Για να πάρετε μία μικρή γεύση, σας παρουσιάζω μία γενική περιγραφή του παιχνιδιού…

Τι συμβαίνει όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσει ένας υποψήφιος γαμπρός την οικογένεια της αγαπημένης του; Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ο στόχος του νέου κόνσεπτ που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 θα κάνει και τους πιο περιζήτητους γαμπρούς…να ιδρώσουν!
Μετά την πολυπόθητη θετική απάντηση της κοπέλας του στην πρόταση γάμου, ο επίδοξος γαμπρός καλείται να περάσει λίγες ώρες με τα πεθερικά του, να βιώσει τις πιο απίστευτες καταστάσεις, να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις τους και να κερδίσει τη συμπάθειά τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα καταφέρει να τα βάλει με την πολυλογού μαμά, τον καχύποπτο μπαμπά, τη νευρωτική αδερφή, την παλαιών αρχών γιαγιά και τις παράξενες συνήθειες που έχει το σόι ή θα φύγει τρέχοντας;

Read More

And More