Σάββας Πούμπουρας: Ποζάρει στον φακό της συζύγου του αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη τους!

Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Λίγες μέρες πριν την έλευση του νέου έτους, είδαν τη μεγαλύτερή τους επιθυμία να εκπληρώνεται, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής του και η γοητευτική σύζυγός του, μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, υποδέχτηκαν την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τους και τους πλημμύρισε με συγκίνηση και χαρά.

Η νεογέννητη μικρούλα μονοπωλεί πια την καθημερινότητά του ζευγαριού, το οποίο βιώνει μαζί της πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ως λάτρης των social media, μάλιστα, τόσο ο Σάββας, όσο και η Αρετή, δεν έχουν κρύψει τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό της μπέμπας τους κι έχουν δημοσιεύσει ήδη κάποιες τρυφερές αναρτήσεις μαζί της στο Instagram.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Αρετή φωτογράφησε τον Σάββα σε μια πολύ γλυκιά στιγμή με την κόρη του. Συγκεκριμένα, μέσα από έναν καθρέπτη που υπάρχει στο παιδικό δωμάτιο, απαθανάτισε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να κρατά στην αγκαλιά του την μικρούλα και να την κοιτάζει στοργικά, σε μια προσπάθειά του να την κοιμίσει.

“Κύνθια 26.12.2019 #familly” , ήταν το σχόλια της όμορφης μανούλας στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ο Σάββας φαίνεται πώς είναι… χαζομπαμπάς κι εμείς “λιώσαμε” με αυτή την φωτογραφία του.

Read More

And More