Σάββας Πούμπουρας: Τα εντυπωσιακά τοπία που αντίκρισε στην Μαδαγασκάρη

Ο Σάββας Πούμπουρας αυτή την περίοδο παρουσιάζει το reality επιβίωσης Nomads. Ο γνωστός παρουσιαστής περιγράφει τα αγωνίσματα μαζί με τον Γιώργο Λέντζα, συνομιλεί με τους παίκτες και κάθε Κυριακή ανακοινώνει live τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που καθορίζει ποιος παίκτης από τους εισβολείς ή τους επίλεκτους αποχωρεί από το παιχνίδι.

Μπορεί να περνάει πολλές ώρες καθημερινά στα γυρίσματα αλλά όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει και φωτογραφίζει όμορφα τοπία στην εξωτική Μαδαγασκάρη. Είναι μια μοναδική εμπειρία για εκείνον καθώς συχνά αντικρίζει μαγευτικές εικόνες.

Πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας μας έδειξε ένα παραδεισένιο τοπίο που απαθανάτισε για το οποίο χαρακτηριστικά έγραψε: “Surrounded dream… Το μονοπάτι που οδηγεί σε έναν μικρό παράδεισο, σε 3 ώρες θα εξαφανιστεί.. Όπως και να χει είναι η ωραιότερη “υδάτινη πολιορκία” που μπορείς να δεχτείς, έχοντας να κάνεις το καλύτερο πράγμα στον κόσμο: Να κάτσεις στην λευκή άμμο, να αδειάσεις το μυαλό σου και να μην κάνεις απολύτως ΤΙΠΟΤΑ..”.

Επίσης ο παρουσιαστής του Nomads μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο σε μια παραλία πριν την καταιγίδα σημειώνοντας: “Come.. I’m ready for you. Παρά τις υπέροχες λιακάδες, οι καταιγίδες εδώ έρχονται εντελώς ξαφνικά, μέσα σε 15 λεπτά. Διαρκούν γύρω στις 2 ώρες ασταμάτητα και πέφτουν τόνοι νερού. Βέβαια μετά επιστρέφουμε σε κλίμα και ήλιο που απλά ευνοεί και τονώνει το ελαφρύ τροπικό μου μαύρισμα..”

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του από τη Μαδαγασκάρη:

Read More

And More