Σαββατοκύριακο στο Κάϊρο: Οι Ελληνίδες celebrities που ταξίδεψαν στην Αίγυπτο – Φωτογραφίες

Ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στο Κάϊρo για τις κυρίες της εγχώριας showbiz, οι οποίες ταξίδεψαν στην Αίγυπτο συνοδευόμενες, είτε από τους συζύγους τους, είτε από την παρέα τους.

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν τα 40α γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά! Η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας γιόρτασε την ιδιαίτερη μέρα με ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο και είχε διοργανώσει, με κάθε λεπτομέρεια – Δες ΕΔΩ βίντεο από το πάρτι.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Καλομοίρα και η Δέσποινα Καμπούρη, ήταν μερικές από τις κυρίες που βρέθηκαν στη λίστα με τους προσκεκλημένους της Μαριέττας Χρουσαλά.

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια σου» οι καλεσμένοι έλαβαν ηλεκτρονική πρόσκληση, δύο μήνες νωρίτερα για το Save the date, προκειμένου να ενημερωθούν για το ταξίδι στην Αίγυπτο. 

«Δεν κάλυψε η Μαριέττα όλα αυτά τα έξοδα. Ο καθένας έκλεισε εισιτήριο και διαμονή για τον εαυτό του, ενώ η  Μαριέττα κάλυψε τα δύο πάρτι που έκανε μαζί με μια επίσκεψη στο μουσείο», ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Το λαμπερό πάρτι ήταν προγραμματισμένο για  βράδυ της Παρασκευής, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να απολαύσουν τις  μίνι διακοπές τους στην Αίγυπτο.

Κατερίνα Καινούργιου:

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Μαίρη Βυτινάρος:

 

 

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

H Καλομοίρα τραγούδησε στο πάρτι δίπλα στη Μαριέττα Χρουσαλά:

Read More

And More