Scarlett Johansson: “Φανταζόμουν την κόρη μου εντελώς διαφορετική από ό,τι είναι”

Πριν από πέντε μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα η Scarlett Johansson. Η 30χρονη ηθοποιός σαν νέα μαμά, είχε φτιάξει στην φαντασία της μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα για το πώς ακριβώς θα έδειχνε η μικρή της κόρη. Όταν όμως τελικά η Rose γεννήθηκε η διάσημη μαμά της κατάλαβε ότι το παιδί της δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που είχε φανταστεί.

“Όταν βγήκε από μέσα μου, ένιωσα τεράστια έκπληξη. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το πως θα έμοιαζε το μωρό μου ήταν πολύ δυνατή” δήλωσε σε συνέντευξη της στο W Magazine. “Φυσικά φανταζόμουν την κόρη μου εντελώς διαφορετική από ότι είναι. Είναι τέλεια, αλλά τελείως διαφορετική. Βέβαια τώρα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ενα διαφορετικό πρόσωπο για εκείνη από αυτό που έχει ήδη, συμπληρώνει η ίδια”.


Με την Rose στην αγκαλιά της σε πρόσφατη βόλτα τους στο Los Angeles.

Η Scarlett Johansson κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της μέσα σε μόλις 20 εβδομάδες. Η ίδια υποστηρίζει ότι την βοήθησε εξαιρετικά ο θηλασμός. “Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναβρείς τη φόρμα σου! Θηλάζω και το απολαμβάνω πραγματικά”, δήλωσε η ίδια.


H ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Read More

And More