Scarlett Johansson: Νέο έρωτας μετά το διαζύγιό της!

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Scarlett Johansson. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν άντεξε να μείνει και πολύ μόνη της και λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της φαίνεται πως βρήκε νέο αμόρε. Ο χωρισμός με τον Γάλλο πρώην σύζυγο της Romain Duriac – με τον οποίο έχει ένα παιδί- έγινε γνωστός το Μάρτη του 2017 και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η Scarlett έχει δεσμό με τον δικηγόρο της Kevin Yorn, όταν τους είδαν να περπατούν χέρι χέρι (δες εδώ).

Το ειδύλλιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και τώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες για την προσωπική ζωή της καλλονής ηθοποιού. Οι φήμες τώρα την θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον παρουσιαστή Colin Jost και μάλιστα να μην κάνει καμία προσπάθεια για να το κρύψει.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνισή στα γενέθλια του Dave Chappelle στο TAO της Νέας Υόρκης και έπειτα γύρω στις 2.30 το βράδυ έφυγαν με μαζί με άγνωστη κατεύθυνση.

Προς το παρόν κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ειδύλλιο, αν και πηγή της Page Six είχε αναφέρει πως τον Μάη το ζευγάρι είχε εμφανιστεί να ανταλλάσσει δημόσια τρυφερά φιλιά

Read More

And More