Scott Disick – Sophia Richie: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν στα διεθνή πηγαδάκια εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον Scott Disick και την Sophia Richie να έχουν χωρίσει οριστικά. Ο πρώην σύντροφος της Kourtney Kardashian, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και η κόρη του θρυλικού τραγουδιστή, Lionel Richie ήταν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια, παρά τα 16 χρόνια διαφορά ηλικίας που είχαν ανάμεσά τους.

Οι πρώτες φήμες είχαν ξεκινήσει όταν η 21χρονη Sophia ήταν στο Μαλιμπού και διασκέδαζε, ενώ ο Scott έκανε πάρτι για τα 37α γενέθλιά του στην Γιούτα, με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους. Και τώρα σύμφωνα με τα E! News έχουν χωρίσει οριστικά!

“Τυπικά έχουν χωρίσει, αλλά η Sophia κρατά επαφές με τον Scott. Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός μεταξύ τους, ούτε έγινε κάτι κακό ανάμεσά τους. Απλά εκείνη θέλει να κάνει τα δικά της, ενώ ο Scott δίνει βάση στην υγεία του” αναφέρουν πηγές, ενώ να θυμίσουμε πως ο πρώην της Kourtney έχει σοβαρά θέματα με το αλκοόλ και τον Απρίλη είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Τότε ξεκίνησαν και τα πρώτα σύννεφα…

“Η Sophia νομίζει ότι ο Scott έχει πολλά να αντιμετωπίσει αυτή την περίοδο και θεωρεί ότι το καλύτερο για εκείνον είναι να απομακρυνθεί, ώστε να κάνει focus στον εαυτό του. Ενδιαφέρεται για εκείνον να είναι καλά και ήταν δική της απόφαση ο χωρισμός. Η Sophia περνά χρόνο με την οικογένειά της και έχει πάρει σχεδόν όλα της τα πράγματα από το σπίτι του” αναφέρει το E! News.

Μάλιστα, το 2018, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε κάνει μαζί διακοπές στην Μύκονο!

Read More

And More