Σε 3 χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο Τ. Βοσκόπουλος

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών καταδικάστηκε ο γνωστός τραγουδιστής για φορολογικές παραβάσεις από το 1993 έως το 1997. Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο αλλα οι δικηγόροι του άσκησαν έφεση και παραμένει ελεύθερος μέχρι τη εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ζήτησε να υπαχθεί σε ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία θα πετύχαινε έκπτωση 100% στις προσαυξήσεις, όμως το δικαστήριο απέρριψε το σχετικό αίτημα, ενώ του έδωσε τη δυνατότητα εξαγοράς της ποινής αντί 5 ευρώ την ημέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μεγάλου μας τραγουδιστή, όλοι οι λογαριασμοί του είναι μηδενικοί και όλες τις αμοιβές του τις εισέπρατε η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία και υπέβαλε τις φορολογικές δηλώσεις.
Στο δικαστήριο όμως κατέθεσε η υπάλληλος της αρμόδιας εφορίας και είπε ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει, μέχρι στιγμής, καθόλου χρήματα για την οφειλή του, εξηγώντας πως δεν εντάχθηκε στη ρύθμιση καθώς έχει ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας εισηγήθηκε στο δικαστήριο να επιβάλει στον Τόλη Βοσκόπουλο φυλάκιση τεσσάρων ετών.

Read More

And More