Σε απεργιακό πυρετό η χώρα – Συνεχίζουν οι στάσεις εργασίας στα λεωφορεία

Σε απεργιακό πυρετό η χώρα – Συνεχίζουν οι στάσεις εργασίας στα λεωφορεία | tlife.gr

Κλειστά φαρμακεία, στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία, και 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας περιλαμβάνει το απεργιακό μενού.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σήμερα, λόγω της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της ΕΘΕΛ, τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.
Όπως όλα δείχνουν, τα ραντεβού της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, όταν και θα μεταβούν για διάλογο στο υπουργείο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο μετρό, το τραμ και του ΗΛΠΑΠ. Επίσης, αναμένεται να δώσουν το παρόν και οι συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ, οι οποίοι και θα παραδώσουν το «αντινομοσχέδιο» που έχουν εκπονήσει, μέσα από το οποίο παραθέτουν τις δικές τους προτάσεις.
Φαρμακεία

Σε πανελλαδικές επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες προχωρούν έως και τις 28 Ιανουαρίου οι φαρμακοποιοί, τασσόμενοι κατά των ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για το άνοιγμα του επαγγέλματός, ξεκινώντας από την Τετάρτη.
Όπως αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 19, 20 και 21 Ιανουαρίου και τις ίδιες ημέρες την επόμενη εβδομάδα (26, 27 και 28 Ιανουαρίου) .Για το διάστημα αυτό οι ασθενείς με ιατρική συνταγή θα εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία υπηρεσίας
Τα φαρμακεία στον Πειραιά βάζουν “λουκέτο” από σήμερα εως και την Παρασκευή.
Αεροπλάνα

Η ΟΣΥΠΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 00.01 της Τρίτης μέχρι τις 23.59 της ίδιας ημέρας.

READ more