Site icon TLIFE

Σε άθλια κατάσταση το -πολλών εκατομμυρίων- ξενοδοχείο της Πελοποννήσου που φιλοξένησε την Jolie και άλλους διάσημους!

Είδηση στα διεθνή μέσα έχει γίνει η εγκατάλειψη του ξενοδοχείου Lakonis (Λακωνίς) που βρίσκεται στην Πελοπόννησο κοντά στην πόλη του Γύθειου και που ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια για να φτιαχτεί, πριν από δεκατρία χρόνια. Ήταν αφιερωμένο στους Θεούς και η στρογγυλή του επιβλητική κατασκευή, μπροστά το απέραντο γαλάζιο, ήταν ένα παράδειγμα της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας…

Heyday: The Hotel when it was a thriving, glamorous business

Σήμερα όμως, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη λειτουργία του ως του πιο πολυτελούς θερέτρου της Λακωνίας, έχοντας φιλοξενήσει ακόμη και την Angelina Jolie, είναι εκγαταλειμμένο και σε άθλια κατάσταση, δείχνοντας τα σοβαρά προβλήματα της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας.

Τώρα πωλείται για 5.000.000 ευρώ αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η τιμή πέφτει ακόμη και στο μισό!

Το πολυτελές ξενοδοχείο με τα 100 δωμάτια, ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις δεκατετίες και χτίστηκε από κάποιον που τώρα χρωστάει αρκετά χρήματα στην τράπεζα. Η πώλησή του είναι περίπλοκη, καθώς εμπλέκονται και τράπεζες που δικαιούνται ποσοστά αν κι εφόσον πραγματοποιηθεί.

Ένα ιδιοκτήτης είπε μάλιστα, πως πολλοί πιστεύουν πως το ξενοδοχείο είναι καταραμμένο, Ωστόσο το μεσιτικό γραφείο που το έχει αναλάβει κάνει λόγο για μια τεράστια ευκαρία πολλών τετραγωνικών μέτρων και με απίστευτη θέα.

Δες φωτογραφίες και βίντεο

Η Angelina Jolie υπήρξε μια από τις πιο διάσημες που έμειναν στο ξενοδοχείο. Άλλωστε είναι γνωστό πως η Πελοπόννησος είναι αγαπημένος της προορισμός.

Και στις λίγο καλύτερες εποχές

© 2024 tlife.gr