Σε αυτούς… κλήρωσε! Αυτοί είναι οι 32 τυχεροί που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live του “The Voice”…

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Τώρα που επιτέλους έφτασε η στιγμή για να ξεκινήσει η μετάδοση των πολυαναμενόμενων live του “The Voice”!

Επιτέλους… Η αρχική φάση του σόου ολοκληρώθηκε και από την επόμενη Πέμπτη έρχονται στους δέκτες μας τα ζωντανά σόου του προγράμματος, όπου πραγματικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε live την εκρηκτική χημεία της κριτικής επιτροπής, αλλά και τον υπέροχο Γιώργο Καπουτζίδη.

Οσο για το ποιοί είναι οι τυχεροί που τους… κλήρωσε και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live; Ιδού το πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες με τους 32 συμμετέχοντες που βάζουν στόχο τον τελικό και το μεγάλο έπαθλο:

Κωστής Μαραβέγιας: Νικολέτα Μηλιώνη, Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Τόνυ Βλάχος, Γιάννης Μαργάρης, Χρύσα Χρύσου (steal), Άκης Κακαγής, Κασσιανή Λειψάκη, Μάγδα Θεοσίδου (steal).
Πάνος Μουζουράκης: Billie Isak, Μυρτώ Ναούμ, Faith Erhe (steal), Allan Paul, Κωνσταντίνα Ζωμενή, Γιάννης Παντελαίος, Πασχάλης Μπούσδρος, Κέλλυ Ντούλια (steal).
Έλενα Παπαρίζου: Ελπίδα Πραμάς, Πάρις Πλάνετς, Ελευθερία Παπαμιχαήλ (steal), Μαίρη Μητρούλια, Δίωνας Κουμπούρας, Κυριακή Κοτσάμπαση, Μάικ Αραϊζόγλου, Βαγγέλης Τσακνάκης.
Σάκης Ρουβάς: Ανδρέας Στεργιόπουλος, Παναγιώτης Χατζήπαπας, Ξενοφών Δουλουμάκης (steal), Γιώργος Κυδωνάκης, Δέσποινα Τάτα, Χρήστος Θεοδώρου (steal), Γιώργος Καρέλης, Έλενα Αρτενιάν.

Read More

And More