Σε δίκη για ανθρωποκτονία ο γιατρός του Michael Jackson!

Μετά από έξι ημέρες ανάκρισης και καταθέσεις 20 μαρτύρων για τον θάνατο του ποπ ειδώλου της Αμερικής Michael Jackson, ο γιατρός του ο Dr Murray θα οδηγηθεί σε δίκη για ανθρωποκτονία, καθώς τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο δικαστής Michael Pastor αρκούν για να σχηματιστεί δικογραφία.

Γιατροί που κατέθεσαν ισχυρίζονται πως ακόμη και αν ο Michael Jackson έκανε μόνος του την ένεση με την μοιραία δόση του Propofol, αυτό δεν απαλλάσσει τον Dr Murray από την κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα να διαθέτει το φάρμακο εκτός νοσοκομείου και χωρίς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό.

Ο γιατρός του Jackson είχε καταθέσει ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν μπορούσε να κοιμηθεί και θα έπρεπε να ακυρώσει εμφανίσεις του, αφού δεν θα μπορούσε να αποδώσει. Έτσι του χορηγούσε το συγκεκριμένο αναισθητικό. Για τη μοιραία βραδιά είπε πως αφού του έκανε ένεση με μικρή δόση Propofol βγήκε για λίγο από το δωμάτιο και όταν επέστρεψε ο Michael δεν ανέπνεε, ωστόσο όπως έγινε γνωστό το ασθενοφόρο κλήθηκε πολύ αργότερα.
Ο δικαστής αφαίρεσε επίσης την άδεια ασκήσεων επαγγέλματος του Murray, κάτι που είχε ζητηθεί εδώ και καιρό, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο για την ασφάλεια πολλών ασθενών του.
Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας δήλωσε για την υπόθεση: “Δεν ήταν η ώρα του Michael Jackson να φύγει. Ο Michael Jackson δεν είναι εδώ σήμερα εξαιτίας της αμέλειας και της απερισκεψίας του Dr. Murray.”

Read More

And More