Σε εξέλιξη κρίσιμη σύσκεψη αυτή την στιγμή στο Alter !

Σε… δύο στρατόπεδα κινδυνεύει να χωριστεί το Alter, μετά το χθεσινό μήνυμα Κουρή, πως κατάφερε να εξασφαλίσει 1.200.000 με 1.400.000 ευρώ για το κανάλι και με τα οποία προτίθεται να εξοφλήσει τους τεχνικούς και να δώσει και κάποιο έναντι απ΄ότι περισσέψει στους δημοσιογράφους, προκειμένου απο ΄βδομάδα, να βρίσκεται στον αέρα ξανά το κανονικό πρόγραμμα του καναλιού.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δύο ξεχωριστές γενικές συνελεύσεις. Συνελεύσεις οι οποίες μας προέκυψαν εκτάκτως, μετά το μεσημεριανό ραντεβού που είχε ο μεγαλομέτοχος του καναλιού με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο, τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ Γιώργο Δεληκάρη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Βασίλη Ζέρβα.

Ραντεβού από το οποίο – όπως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι – προέκυψε, πως τελικά το διαθέσιμο 1.200.000 με 1.400.000 που ήταν χθες, έχει φτάσει το 1.700.000 σήμερα και η αρχική πρόταση ήταν να δοθεί για να πάρουν κάποια χρήματα και τεχνικοί και διοικητικοί και δημοσιογράφοι.

Στην συνέχεια οι τεχνικοί ζήτησαν να τους καταβληθεί όλο το ποσό που τους οφείλεται και να δοθεί έναντι στους δημοσιογράφους ,που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, προκειμένου να βγει το Alter ξανά στον αέρα.

Οσο για το πως θα πληρωθούν οι δημοσιογράφοι ; Ο Γιώργος Κουρής σε αυτό το περιβόητο σημερινό ραντεβού δήλωσε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων Βασίλη Ζέρβα, ότι έχει έρθει σε επαφές με διαφημιστικές εταιρίες, οι οποίες έχουν δεσμευτεί να δίνουν πακέτο διαφημίσεων στο κανάλι αξίας 500.000 ευρώ την εβδομάδα, έτσι ώστε ννα ξεκινήσει η κανονική πληρωμή τους από τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, φρόντισε να του διευκρινίσει πως σε αυτά τα κρίσιμα ραντεβού, ήταν μαζί του και ο ισχυρός άνδρας του καναλιού, ο Νίκος Χατζηνικολάου !

Read More

And More