Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία της ηθοποιού Ειρήνης Κουμαριανού

Σήμερα στις 15:00 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης Κουμαριανού. Συγγενείς, φίλοι και απλοί θαυμαστές της είπαν το τελευταίο αντίο σε κλίμα βαθιάς συγκίνσης. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου στα Πατήσια ενώ η ταφή έγινε στο Β’ Νεκροταφείο.

Η ηθοποιός ήταν από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες για τους συναδέλφους της και φυσικά για όσος δούλεψαν μαζί της στην δημοφιλή σειρά του Mega. Δεν έλειψε κανείς από το τελευταίο αντίο…

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την “γιαγιά” του και είχε συνεχώς στο πλευρό του, να του δίνει κουράγιο, κάποιον από την τηλεοπτική παρέα.

Την καλή της φίλη αποχαιρέτησε σήμερα και η Έφη Παπαθεοδώρου που δεν σταμάτησε να λέει πόσο καλός άνθρωπος ήταν.

Ολόκληρη όμως η τηλεοπτική παρέα συναντήθηκε ξανά για αυτό το δυσάρεστο γεγονός… Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αργύρης Αγγέλου, Έλενα Κρίτα, Μιχάλης Μαρίνος, ο σκηνοθέτης της σειράς Αντώνης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Πατρίκιος Κωστής…


Ο σεναριογράφος και ηθοποιός στο πλευρό του συζύγου της Ειρήνης Κουμαριανού


Έλειπε μονάχα η σύντροφός του σκηνοθέτη Αγγελική Λάμπρη η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα


Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στο πλευρό της “Ντάλιας”


Ο Γιώργος Λέφας και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος αποχαιρέτησαν την φίλη και συνάδελφο

Ο θάνατος της αγαπημένης «γιαγιάς» του «Παρά πέντε» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση ενώ οι συνεργάτες και συνάδελφοί της μίλησαν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.



Τα συγκινητικά λόγια του Γ. Καπουτζίδη για την Ειρήνη Κουμαριανού

Η “Θεοπούλα” μίλησε για τον χαμό της καλής της φίλης!

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More