Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Το ανακοίνωσε μέσα από το facebook

Ο 22χρονος κοινοποίησε, την Παρασκευή, στην προσωπική του σελίδα στο facebook την πρόθεση του να αυτοκτονήσει αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο νεαρός μάλιστα έκοψε τις φλέβες του και ήπιε χλωρίνη έτσι ώστε να πετύχει αυτό που είχε βάλει στο μυαλό του.

Ευτυχώς , ο φύλακας άγγελος των χρηστών του internet βοήθησε και σε αυτή την περίπτωση. Η αυτοκτονία του 22χρονου απετράπη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας μας.

Εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του και τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι του ήταν σοκαριστική.

Ο Διευθυντής της δίωξης, κύριος Μανώλης Σφακιανάκης, εξήγησε πως οι λόγοι που έκαναν τον νεαρό να προβεί σε αυτή την πράξη, ήταν οικογενειακοί και προσωπικοί.

”Κάναμε έρευνα και μέσα σε 8 λεπτά εντοπίσαμε το σπίτι του, που βρισκόταν στην Αθήνα. Πήγαμε, δεν μας άνοιγε, ακούσαμε κάτι φωνές από μέσα και βογκητά. Σπάσαμε την πόρτα και τον μεταφέραμε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 22χρονος αφού έκοψε τις φλέβες του ήπιε χλωρίνη. Εμείς τον βρήκαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στους συγγενείς του παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη”, αναφέρει ο κ. Σφακιανάκης στην ανακοίνωσή του.

Read More

And More