Site icon TLIFE

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή Παντελίδη

Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο τραγουδιστή θα πουν αύριο στις 2 το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, συνάδελφοι, αλλά και απλός κόσμος.

Μάλιστα, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης του κόσμου στον τραγουδιστή που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, πριν την κηδεία (από τις 10 το πρωί) στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στα Καλημερούδια. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Ο Παντελής ετοιμαζόταν για την σημερινή του πρεμιέρα με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Λίγο μετά την τελευταία του πρόβα το βράδυ της Τετάρτης και ξημερώματα Πέμπτης αποφάσισε να περάσει από ακόμη ένα νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη με την παρέα του. Φεύγοντας και γύρω στις 8:00 το πρωί ο τραγουδιστής που συνοδευόταν από δύο γυναίκες, κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης. Όλα δείχνουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο. Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στις διαχωριστικές μπάρες που υπάρχουν στο σημείο όπου ο δρόμος στρίβει για να μπει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία λένε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες τον μετέφεραν άμεσα στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δυστυχώς τα τραύματα του τραγουδιστή ήταν βαρύτατα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα ο τραγουδιστής να εκπνεύσει.

© 2024 tlife.gr