Σε λίγες ώρες ο μεγάλος τελικός του Dancing on Ice! Ποια θα νικήσει;

Στις 21.00 απόψε το βράδυ είναι ο μεγάλος τελικός του “Dancing on Ice” και η Πηνελόπης Αναστασοπούλου με την Ιωάννα Πηλιχού κάνουν πυρετωδώς πρόβες για να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτές στην τελική τους αναμέτρηση. Οι δυο τους διεκδικούν τη νίκη και είναι έτοιμες να κάνουν την υπέρβαση στον τελικό με τις τρεις χορογραφίες που θα παρουσιάσουν στη σκηνή.
Πριν λίγους μήνες η Πηνελόπη και η Ιωάννα ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το παγοδρόμιο και τις χορογραφίες για το show του ANT1. Τότε καμία από τις δυο δεν ήξερε τίποτα από πατινάζ και δεν πίστευαν ότι θα φτάσουν τόσο κοντά στη νίκη. Οι δυο finalist ξεχώρισαν από την αρχή και σχεδόν σε όλα τα live είχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες και άκουγαν πολύ καλά λόγια από τους κριτές
Βέβαια όπως είναι φυσικό υπήρχαν και οι ατυχίες, οι οποίες έκαναν τις δυο ηθοποιούς να γίνουν ακόμα καλύτερες.
Την πρώτη τούμπα στο “Dancing on ice” την είδαμε στο 3ο live από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Σε ένα αγαπημένο της τραγούδι η Πηνελόπη έχασε την ισορροπία της και έπεσε. Συνέχισε, όμως, κανονικά και τελείωσε τη χορογραφία της με αξιοπρέπεια. Η τούμπα, μάλιστα, δεν της στέρησε τους βαθμούς. Αντίθετα, εκείνη και ο παρτενέρ της εισέπραξαν πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

Ενώ και στον ημιτελικό, κοινό και τηλεθεατές “πάγωσαν” όταν η Πηνελόπη και ο Αlexey είχαν μια σοβαρή πτώση στο τέλος της χορογραφίας τους. Η γνωστή ηθοποιός παρά τους πόνους που ένοιωθε έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη δεύτερη χορογραφία . Και μπορεί να βρέθηκε στο skate off μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αλλά δεν ήταν αυτή που αποχώρησε αφού η κριτική επιτροπή της έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Από τη δική της πλευρά, η Ιωάννα Πηλιχού μπορεί να μην έχει πέσει σε κάποιο live, αλλά μια απροσεξία στις πρόβες παραλίγο να την βγάλει εκτός παιχνιδιού. Στην πρόβα για το 4ο live είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χτύπησε τον αυχένα της. Το ατύχημα όχι μόνο δεν έκανε την Ιωάννα να πανικοβληθεί και να σταματήσει, αλλά χόρεψε κανονικά την χορογραφία της και ήταν και πολύ καλή.
Αυτές τις μέρες, πάντως, οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και περιμένουν την τελευταία εμφάνιση στον πάγο. Η Πηνελόπη και η Ιωάννα έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και χαίρονται που θα είναι μαζί στον τελικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός και θα το διασκεδάσουν μέχρι το τέλος.

Και οι δυο είμαστε νικήτριες μόνο που φτάσαμε μέχρι εδώ, θα περάσουμε καλά και αυτό που εύχομαι είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Θέλω να ευχηθώ στην Πηνελόπη καλή επιτυχία και να είμαστε μαζί χέρι χέρι στον τελικό” δήλωσε η Ιωάννα Πηλιχού.

Με πολύ ενθουσιάσμο μίλησε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ανέφερε: “Το ζήτημα είναι ότι μάθαμε να κάνουμε skate, έχω κερδίσει ήδη. Η Ιωάννα έχει γίνει πολύ καλή μου φίλη, είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που είμαστε μαζί στο τέλος και δεν το βλέπουμε διαγωνισμό. Εγώ πιστεύω ότι θα νικήσει η Ιωάννα το αξίζει δεν έχει κάνει ποτέ λάθος, είναι φανταστική. Σε αυτό που υπερτερεί η Ιωάννα σε σχέση με εμένα είναι ότι είναι συγκεντρωμένη, θα μπορούσε να ήταν χειρούργος.”


Κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δεις ποια θέλουν οι υπόλοιποι παίκτες να νικήσει

Read More

And More