Σε λίγο ο γάμος της Ανθής Βούλγαρη – Η απουσία της κουμπάρας Κατερίνας Καινούργιου

Σε λιγότερο από μία ώρα, η Ανθή Βούλγαρη θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, τους στενούς της φίλους και λίγους και καλούς συναδέλφους. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει σχεδιάσει έναν υπέροχο γάμο, όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί…

Ωστόσο, όπως σου αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, θα υπάρχει μια απουσία από τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα της μέλλουσας νυφούλας. Η Κατερίνα Καινούργιου επρόκειτο να γίνει κουμπάρα της Ανθής Βούλγαρη και του Κώστα Κωνσταντινίδη, ωστόσο για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Πήλιο και να παντρέψει την πρώην συνεργάτιδά της. 

Η παρουσιάστρια του Open – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – δεν θα πάει στο Πήλιο γιατί θέλει να διαφυλάξει τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της στην εκπομπή, από τον κορονοϊό. Παρά το γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι έχει τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τον ιό, η Κατερίνα Καινούργιου φέρεται να θεώρησε σωστό, να μην παραστεί στο γάμο, ώστε να μην εκτεθεί σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα έχει κόσμο, όπως είναι ένας γάμος, έστω και περιορισμένο αριθμό καλεσμένων.

Το TLIFE έχει στείλει αποστολή στο Πήλιο για τον γάμο της δημοσιογράφου και όπως θα δεις στο αποκλειστικό μας βίντεο… το γλέντι έχει ήδη ξεκινήσει στους γραφικούς δρόμους του χωριού!

Με το καλό!

Read More

And More