Σε νέο ρόλο έκπληξη ο Gerard Butler!

Σε νέο ρόλο έκπληξη ο Gerard Butler! | tlife.gr

Το άστρο του διάσημου σταρ Gerard Butler φαίνεται πως λάμπει για τα καλά, αφού ο ταλαντούχος ηθοποιός κλείνει τη μια επαγγελματική συμφωνία μετά την άλλη.

Ο γοητευτικός σταρ του Χόλυγουντ, που βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν επικίνδυνα στο χώρο του θεάματος, ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με την εμφάνιση του στo remake της ταινίας «A star is born».

Πρόκειται για την τρίτη εκδοχή της κλασσικής ταινίας, στην οποία επικρατέστερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο εκρηκτικός Gerard Butler, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας L.A. Times. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι. ο Butler φαίνεται πως παίρνει το ρόλο μέσα από τα χέρια του Rusell Crow, με τον οποίο είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για την ταινία. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής.

Όπως, όλα δείχνουν, όμως, ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα παρουσιάζει την ιστορία μιας νέας καλλιτέχνιδας, που προσπαθεί να αναδειχθεί με τη βοήθεια ενός βεταράνου του είδους, ο οποίος βρίσκεται στη δύση της καρίερας του εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που αντιμετωπίζει.

Εμείς περιμένουμε να τον απολαύσουμε!

READ more