Σε ολικό… λίφτινγκ προχωρά από Δευτέρα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Σε ολικό… λίφτινγκ προχωρά από Δευτέρα ο ΑΝΤ1, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμά του ! Το κανάλι του Αμαρουσίου ακολουθεί την συνταγή του… “έβαλε ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς”, στην προσπάθειά του να ενισχύσει την παρουσία του στους πίνακες τηλεθέασης, το οποίο και ως γνωστόν, είναι πάντα το ζητούμενο στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης!

Οι αλλαγές που παρατηρούνται στο πρόγραμμα, ξεκινούν από το πρωί, για να ολοκληρωθούν το βράδυ. Οι δύο πιο σημαντικές αλλαγές δε, είναι αυτές που σημειώνονται τόσο στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη του καναλιού, όσο και στην ζώνη του prime-time.

Ας τα πάρουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή. Από το πρωινό πρόγραμμα του καναλιού φεύγει το “Adanali” και στην θέση του εννοείται πως μπαίνει ελληνική σειρά σε επανάληψη.

Αμέσως μετά την σκυταλη των αλλαγών παίρνει η απογευματινή ζώνη, όπου το κανάλι μελετά ή στις 4.00 ή στις 5.00 καθημερινά να μεταδίδει την πολυσυζητημένη σειρά , “Βαλς με 12 Θεούς”, η οποία μας έρχεται με αγάπη από την… Κύπρο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Κάτια Δανδουλάκη. Ναι, παρά το γεγονός ότι αρχικά η σειρά είχε ακουστεί πως ερχόταν με φόρα για το prime-time τελικά οι Αντεννικοί καταλήγουν στο να την εντάξουν στην μεσημεριανο-απογευματινή τους ζώνη.

Η μεγάλη ανατροπή ,όμως, στις αλλαγές του ΑΝΤ1, έρχεται στην απογευματινή ζώνη του 6.00 με 8.00 ,η οποία είναι και… διακεκαυμένη ζώνη για το κανάλι, μιας και από εκεί μας προκύπτει και το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Στην προσπάθειά τους ,λοιπόν, να δουν καμιά άσπρη μέρα, εντάσσουν από Δευτέρα, μία επιλογή από διάφορες καλτ ελληνικές ταινίες του ‘ 80, όπως είναι οι : “Καμικάζι αγάπη μου”, “Ο καβαλάρης των FM Stereo”, “Οταν οι ρόδες χορεύουν”, “Ροζ Γάτος”, “Ο ταμτάκος στο ναυτικό”, “Ο Δυναστείας”.

Σε ότι έχει να κάνει δε με το prime-time, εκεί από την άλλη εβδομάδα θα κάνει πάρτι η τούρκικη τηλεόραση, μιας και εκτός από τον “Σουλειμάν”, έρχεται στο καπάκι και δεύτερη τούρκικη σειρά, η σειρά “Son”, για την οποία ήδη σας έγραψα και θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά γύρω στις 10.30 μ.μ.

Read More

And More