Σε πανικό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ζήτησε όντως να σταματήσει η εκπομπή της;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί από χθες το απόγευμα, με την φημολογία που “έσκασε” αρχικά δειλά-δειλά σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και μέσα σε χρόνο ρεκόρ άρχισε να γιγαντώνεται και σύμφωνα με την οποία σου λέει η με το ζόρι παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε στα όριά της με την απογοητευτική πορεία του “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, ή μάλλον του… “Βίλα μου βιλίτσα μου” (για να ξέρουμε τι λέμε) και ζήτησε από το κανάλι η εκπομπή της να ρίξει αυλαία.

Φυσικά αυτή η φημολογία δεν θα μπορούσε να μ΄αφήσει αδιάφορη κι έτσι ανάμεσα στα άλλα χιλιάδες πράγματα για τα οποία επίσης έτρεχα πανικόβλητη είπα να ασχοληθώ και μ ΄αυτό, γιατί αυτή η φημολογία μου ακούστηκε τόσο… ράδιο αρβύλα που δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ μαζί της και να μάθω το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μετά ,λοιπόν,από μία σειρά τηλεφωνημάτων που είχα και από κάποιες συζητήσεις, έμαθα το αναμενόμενο, δηλαδή, ότι αυτή η φημολογία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και πως ουδέποτε τέθηκε θέμα για να σταματήσει έτσι… άδοξα η πορεία του “Βίλα μου, βιλίτσα μου”.

Και για να ακριβολογώ εκεί στους άνωθεν διαδρόμους της Κάντζας μόνο το… “άλλο με τον Τοτό δεν το ξέρεις ;” που δεν μου απάντησαν. Τόσο… ανέκδοτο τους φάνηκε όλο αυτό που τους μετέφερα. Εννοείται πως η εκπομπή του Σαββατοκύριακου δεν πάει καλά, εννοείται πως το πουλέν του Alpha δεν είναι ικανοποιημένο με τα ποσοστά τηλεθέασης-ψίχουλα που του δίνει κάθε εβδομάδα η Nielsen, αλλά αλοίμονο, είναι ποτέ δυνατόν η Κωνσταντίνα να έχει ζητήσει να σταματήσει η εκπομπή της;

Μία εκπομπή η οποία για να λέμε την αλήθεια καλά-καλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και την οποία με τόσο… δουλειά, κόπο και ιδρώτα κατάφερε να αποκτήσει το κορίτσι. Νομίζετε πως είναι εύκολο να τα καταφέρεις και να τους βγάλεις όλους γύρω σου… νοκ-άουτ μόλις μέσα σε δύο χρόνια; Θέλει μαεστρία…

Ετσι, το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” στην μετά Ζήνας Κουτσελίνη εποχή μπορεί να τα περνάει ακόμα πιο δύσκολα, μιας και αναζητά απεγνωσμένα την τηλεοπτική του ταυτότητα και τρόπους για να αναστηθεί στους πίνακες τηλεθέασης (δεν ζητούσε τις προάλλες η Κωνσταντίνα ιδέες από τους φίλους της στα social media;) ,όμως, όχι οι τίτλοι του τέλους δεν πέφτουν στην εκπομπή, ούτε και η με το ζόρι παρουσιάστρια του Alpha ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που εγκαταλείπουν έτσι εύκολα τα όπλα!

Read More

And More