Σε παροξυσμό η Μαρία Σολωμού: Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη (video)

Στραβά ξεκίνησε η εβδομάδα που διανύουμε για τη Μαρία Σολωμού κάτι που όπως αποκάλυψε έφτασε στο αποκορύφωμά του σήμερα με ένα τραγελαφικό περιστατικό που της συνέβη. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μέσα από μια σειρά instastories στον προσωπικό της λογαριασμό, σήμερα το πρωί έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της ενώ βρισκόταν ήδη μέσα σε αυτό.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έπαθε παροξυσμό και επί 20 λεπτά έψαχνε απεγνωσμένα να τα βρει μέχρι που ανακάλυψε πως είχαν πέσει στον πάτο μιας διπλής σακούλας super market.

“Δε ξέρω για εσάς εμένα αυτή η εβδομάδα έχει μπει πολύ στραβά. Καμία συνεννόηση, μούντζα… Higlight της ημέρας ήταν ότι έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ούσα μέσα στο αμάξι όμως. Που δημιουργεί κάποιες απορίες, πως μπήκε η κοπέλα μέσα, πως άνοιξε αν δεν έχει κλειδιά; Αυτό το ανέκδοτο κράτησε 20 λεπτά, με εμένα να παθαίνω πάρα πολλούς έντονους παροξυσμούς στη μέση του δρόμου. Να ρωτάω ακόμα και στα μαγαζιά τριγύρω αν έχουν δει τα κλειδιά μου. Τα βρήκα μετά από είκοσι λεπτά, ήταν στον πάτο μιας διπλής σακούλας από το super market. Είχαν πέσει στο ενδιάμεσο. Δεν πάμε καλά…” είπε η ηθοποιός

Read More

And More