Σε ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ανήκουν αυτοί οι εντυπωσιακοί κοιλιακοί;

Διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz. Φυσικά, όχι τυχαία αφού καθημερινά αφιερώνει αρκετές ώρες για να το γυμνάσει. Δεν είναι λίγες λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Δέσποινας Βανδή στην παραλία. Είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε για άλλη μία φορά στην πρόσφατη απόδρασή της στην Κρήτη. (δες εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές της)

/

Ο γνωστός hair και make up artist Δημήτρης Γιαννέτος, που απολαμβάνει τα μπάνια του μαζί με την τραγουδίστρια στην Ελούντα, ανέβασε στο instragram μια χαρακτηριστική φωτογραφία! Οι δύο φίλοι έχουν ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια αφού η Δέσποινα συνδυάζει ακόμα και τις διακοπές με την άσκηση. Εκτός από το κολύμπι της αρέσει να κάνει μια φορά την εβδομάδα τζόκινγκ δίπλα στη θάλασσα!

/

Όσον αφορά το συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, το αποκάλυψε πρόσφατα στο Hello ο προσωπικός της γυμναστής Γιώργος Παπαδημάκης. Έξι μέρες τη βδομάδα προπονείται στο γυμναστήριο, που διαθέτει στο σπίτι της, με ιμάντες TRX, αφού πρώτα κάνει 20 λεπτά διάδρομο, φορώντας ένα γιλέκο βάρους 5 κιλών. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια κυκλική σειρά ειδικών ασκήσεων “pilates”, ενώ η προπόνησή της ολοκληρώνεται με ασκήσεις στατικής γράμμωσης, που προϋποθέτουν να φορά βάρη στα πόδια αλλά και στα χέρια της.

Read More

And More