Σε ποιο νησί έκανε απόβαση ο Σπύρος Σούλης με… τάνκ;

Γιατί έκανε απόβαση ο Σπύρος Σούλης στη Λήμνο; Που το βρήκε αυτό το τανκ; Όχι, όχι μην ταράζεσαι, δεν πρόκειται για τίποτα κακό! Απλά ο παρουσιαστής, όπως και στις εκπομπές του, πέρασε τις τελευταίες του ημέρες στη Λήμνο και ανάμεσα στις υποχρεώσεις, έκανε βόλτα στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Το τανκ αυτό όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο βρίσκεται μισοθαμένο λίγα μέτρα από την παραλία όπως μας ενημερώνηει ο ίδος μέσα από το twitter. Και έτσιο Σπύρος δεν έχασε ευκαιρία να μπει μέσα και να βγάλει φωτό ως άλλος αποβιβαζόμενος στην Νορμανδία με μαγιό!

Όμως ο Σπύρος Σούλης δεν βρέθηκε στην Λήμνο για διακοπές… Αλλά για δουλειά! Το εγχείρημα όπως πάντα μεγαλεπίβολο. Να αλλάξει την εμφάνιση ενός σχολείου του νησιού.

/

To γυμνάσιο στη Λήμνο είναι ένα διατηρητέο μνημείο αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του νησιού. Χρειαζόταν όμως ένα φρεσκάρισμα, μια ανανέωση! Και ποιος ειδικότερος στην ανανέωση κτιρίων από τον Σπύρο Σούλη.

/

O Σπύρος Σούλης έδωσε το παρόν στο Γυμνάσιο Λήμνου το οποίο αποτελεί ένα από τα ιστορικά μνημεία του νησιού και βάφτηκε εξωτερικά με χορηγία. Οι δημοτικοί φορείς τίμησαν τον Σπύρο Σούλη απονέμοντας του ευχαριστήρια επιστολή και άλλα συμβολικά αντικείμενα του τόπου.

/

Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο κατάστημα του κου Ματζάρη, ο Σπύρος Σούλης έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους και ειδικά στα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

Read More

And More