Σε ποιον καταθέτει αγωγή η Ελένη Μενεγάκη !

Σε ποιον καταθέτει αγωγή η Ελένη Μενεγάκη ! | tlife.gr

Η Ελένη… πήρε τ ΄όπλο της ! Αν μου ζητούσε κανείς να βάλω έναν τίτλο όσο αφορά στην Ελένη Μενεγάκη και στις σχέσεις που έχει αυτή την εποχή με κάποια μερίδα του Τύπου, σίγουρα αυτόν τον τίτλο θα έβαζα ! Οι εποχές που οι σχέσεις της Ελένης και των δημοσιογράφων ήταν …μέλι-γάλα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αναμφισβήτητα αυτή η χρονιά ήταν η δυσκολότερη χρονιά που έζησε η Ελένη Μενεγάκη ,μετά τα περίπου είκοσι χρόνια που βρίσκεται μπροστά απο τις κάμερες. Η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» ,με την προσωπική, οικογενειακή της περιπέτειεα, έμελλε να γνωρίσει το πιο σκληρό πρόσωπο των δημοσιογράφων, οι οποίοι η μαύρη αλήθεια είναι, πως πολλές φορές έχασαν εντελώς το μέτρο και έφτασαν στο σημείο να…κανιβαλίσουν κανονικά, κανονικότατα την γνωστή παρουσιάστρια, άσχετα κι αν κι εκείνη απο την πλευρά της, έκανε μία σειρά απο λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς, γεγονός που έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Ετσι, η Ελένη νιώθοντας την ανάγκη πια να …θωρακιστεί και να προστατευτεί κι εκείνη , αλλά και τα παιδιά της απ ΄όλα όσα λέγονται ,δημοσιεύονται και ακούγονται ,έχει αρχίσει συχνά – πυκνά να ζητά την βοήθεια της δικαιοσύνης ! Σύμφωνα ,λοιπόν, με σημερινές πληροφορίες (οι οποίες αναρτήθηκαν και στο «gossip-tv») , η Ελένη Μενεγάκη μετά το εξώδικο περνάει στην αγωγή!

Η παρουσιάστρια εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του δημοσιογράφου και φωτορεπόρτερ Βασίλη Γραμμένου. Το πιο περίεργο όμως στην υπόθεση δεν είναι η κατάθεση της αγωγής, – καθώς είχε προηγηθεί ήδη ένα εξώδικο της Μενεγάκη κατά του Γραμμένου – , αλλά ο λόγος! Η αγωγή δεν αφορά τις επίμαχες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, όπως εύλογα θα περίμενε κάποιος.

Η αγωγή θα κατατεθεί για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με ότι έχει πει ο δημοσιογράφος κατά καιρούς στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και κυρίως μέσω μιας συγκεκριμένης εκπομπής και η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη απο την «Πρωινή Μελέτη» του Star.

Το ποσό που θα ζητήσει η παρουσιάστρια αναμένεται να είναι της τάξεως του 1.000.000 ευρώ, ενώ σκοπεύει όποιο και αν είναι το ποσό που τελικά θα επιδικάσει το δικαστήριο, να το διαθέσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά.

READ more