Σε ριάλιτι η οικογένεια του Κλιντ Ιστγουντ !

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο με την είδηση ότι η οικογένεια του «πολύ» Κλιντ Ιστγουντ θα βαδίσει στα τηλεοπτικά χνάρια της οικογένειας Καρντάσιαν. Με άλλα λόγια, ο ευυπόληπτος και σημαντικός ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχτηκε να συμμετάσχει σε ριάλιτι σόου με την οικογένειά του.

Βέβαια, πρωταγωνίστρια του σόου θα είναι η γυναίκα του Ντίνα, με τον ίδιο να περιορίζεται σε λίγες εμφανίσεις, αφού αυτήν την τρέχουσα περίοδο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται». Συγκεκριμένα έχει συμφωνήσει να κάνει περίπου δύο με τρεις εμφανίσεις, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα είναι «χαρακτήρας» του σόου.

Το όνομα του ριάλιτι θα είναι «Η κυρία Ιστγουντ και η παρέα της» και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκπλαγεί από την απόφαση της οικογένειας του 81χρονου αστέρα του Χόλιγουντ να πει το «ναι» σε μια τέτοια πρόταση. Βέβαια, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το ριάλιτι σόου δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει έως τώρα, όπως της Κιμ Καρντάσιαν ή της Πάρις Χίλτον, αλλά θα είναι σαν real life documentary.

Μαζί με την κ. Ντίνα Ιστγουντ, θα δούμε και τις δύο έφηβες κόρες της οικογένειας, τη Μόργκαν και τη 18χρονη Φρανσέσκα, ενώ το τηλεοπτικό σόου θα εστιάζει στον τρόπο ζωής μιας οικογένειας που στις φλέβες της τρέχει «χολιγουντιανό αίμα».

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 20 Μαΐου στο κανάλι «E!», που ειδικεύεται στους σελέμπριτι και θα διαρκέσει δέκα επεισόδια. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία που πρόσφερε στο κοινό το ριάλιτι των «Καρντάσιαν», με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Στα επεισόδια θα δούμε την οικογένεια να ταξιδεύει από το σπίτι της από το Καρμέλ της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες, μερικούς «εφηβικούς τσακωμούς» μαμάς και 15χρονης κόρης, αλλά και μια καλύτερη ματιά στη σχέση της 18χρονης κόρης με το 29χρονο αγόρι της, μέλος του συγκροτήματος της μαμάς.

Η Ντίνα Ιστγουντ, που είναι μάνατζερ των «Overtone», ένα εξαμελές νοτιοαφρικάνικο μουσικό συγκρότημα, σε δηλώσεις της τόνισε ότι η οικογένειά της είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της και δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μπορεί να παραξενευτεί βλέποντας τον τρόπο ζωής μας και τις ανορθόδοξες προσεγγίσεις μας και θεωρώ πως θα είναι δύσκολο για το κοινό να μην ερωτευτεί τους ”Overtone”».

Πηγή : Εθνος

Read More

And More