H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ρόλο μοντέλου! Backstage φωτογραφίες

Μετά από μία επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Η παρουσίαση του “My Style Rocks” έδωσε στην Κωνσταντίνα την ευκαιρία να δείξει στο κοινό μια διαφορετική οπτική του εαυτού της, αφού το συγκεκριμένο concept της ταίριαξε πολύ. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει επαναπροσδιορίσει τα θέλω της και πλέον βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της.

Η αλήθεια είναι ότι μετά την έξοδό της από το “Survivor 2”, η Κωνσταντίνα κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων, καθώς θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της , καθώς θέλει να δίνει συνεχώς τον καλύτερο της εαυτό.

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα για τις ανάγκες της φωτογράφησης γνωστής εταιρίας ρούχων βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας και φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό lookbook της συλλογής. Το TLIFE βρέθηκε στο backstage της φωτογράφησης και απαθανάτισε την αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον Χάρη Σιανίδη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More