Σε συμβιβασμό ήρθαν ο Γ. Μοιραράκης και η Ειρήνη Λυρή!

Η Ειρήνη Λυρή που διατηρούσε επί ενάμιση χρόνο δεσμό με τον Γιώργο Μοιραράκη, τον κατηγόρησε πριν λίγες ημέρες για ξυλοδαρμό στο πρόσωπο και στο πόδι.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε και στο TLIFE, ισχυριζόταν πως θα βρει το δίκιο του με τη δικαιοσύνη και θα μιλούσε αφού τελείωνε η εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό δεν έγινε ποτέ αφού οι δυο τους ήρθαν σε συμβιβασμό.

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Λυρή, Γιάννης Καρούζος, δήλωσε στην εκπομπή Μπλα-Μπλα: “Καθένας τους κρατάει ό,τι έγινε ως εμπειρία. Κλείσαμε με μία άρση της μεταξύ μας παρεξήγησης. Φυσικά και υπήρχε οικονομικός συμβιβασμός. Ξέρετε καμία υπόθεση να έρχεται κλείνει χωρίς να υπάρχει και οικονομικός συμβιβασμός; Ο καθένας τώρα τραβάει το δρόμο του και κάνει τη ζωή του. Η υπόθεση αυτή τελείωσε και ευτυχισμένα και για τους δύο.”

Μετά τον συμβιβασμό το TLIFE επικοινώνησε με την Ειρήνη Λυρή και είπε πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για την υπόθεση. Η ιατροδικαστική απόφαση αναφέρει ότι η κοπέλα έφερε σε σημεία του σώματός της πρόσφατες εκχυμώσεις (μελανιές), η μία από τις οποίες μάλιστα έγινε από κυκλικό αντικείμενο και έχει 7 cm διάμετρο. Επίσης διαπιστώθηκαν χτυπήματα στο κάτω βλέφαρο που μπορεί να είναι από γροθιά.

Στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” μίλησε και ο Γιώργος Μοιραράκης, όπου είπε πως είναι νέα παιδιά και αποφάσισαν να πάνε μπροστά κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές. Είπε πως πρώτη απέσυρε την μήνυση η Ειρήνη Λυρή. Αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι μόνο η δουλειά του και γι΄ αυτό απέσυρε και ο ίδιος την μήνυση και έφτασαν τόσο γρήγορα στο συμβιβασμό.

Δες το βίντεο:

Read More

And More