Σε …θρίλερ εξελίσσεται η συνεργασία Λιάγκα-Σκορδά με Mega !

Σε …θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα, εξελίσσεται η ανάληψη του πρωινάδικου του Mega απο το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά ! Κάθε εβδομάδα όλοι πιστεύουμε πως το …deal έκλεισε και κάθε εβδομάδα όλο και κάποιο νέο εμπόδιο εμφανίζεται στον τηλεοπτικό ορίζοντα, ανατρέποντας προς στιγμή τα δεδομένα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, και με σημερινές πληροφορίες του “gossip tv”, από εκεί που όλοι περίμεναν πως το θέμα Λιάγκα – Σκορδά έχει κλείσει….μαθαίνουμε πως το το τελευταίο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο είχε μεγάλη ένταση. Πηγές αναφέρουν οτι η σχέση των δύο πλευρών δεν έχει ακόμα “δέσει” εξαιτίας δύο σημαντικών διαφορών.

Ο Λιάγκας θέλει ολοκληρωτικά την επιμέλεια της εκπομπής για να φέρει στο κανάλι συνεργάτες που εμπιστεύεται ή έχει υποσχεθεί οτι θα πάρει μαζί του και το Mega αντιδρά. Υπάρχει ήδη μια ομάδα του “Ομορφου Κόσμου” που συνεργάζεται άψογα με τα στελέχη του καναλιού και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να την χαλάσουν. Απο την άλλη το θέμα των απολαβών του ζευγαριού φαίνεται πως δεν έχει λυθεί. Μάλιστα στους διαδρόμους του Mega ψιθυρίζεται οτι στο τελευταίο ραντεβού Λιάγκα-Μπούτου στο γραφείο του δεύτερου, ανέβηκαν πολύ οι τόνοι…

Read More

And More