Σε τι κέρδισε η Lady Gaga τη Μadonna;

Σε τι κέρδισε η Lady Gaga τη Μadonna; | tlife.gr

Μάλλον το νέο κύμμα καλλιτεχνών έχει μεγαλύτερη τύχη. Ο λόγος; Η κατάταξη των πιο πλούσιων γυναικών στη λίστα «Forbes», αφού μετά την παρουσιάστρια Oprah που κατέχει την πρώτη θέση, ακολουθούν γυναίκες κάτω των 30 ετών.

Ανάμεσά τους βρίσκεται η η 29χρονη Beyonce με 56.000.000. λίρες, η 17χρονη τραγουδίστρια Μiley Cyrous με 30.000.000 λίρες και η 28χρονη Britney Spears με 41.000.000 λίρες.

Η 24χρονη Lady Gaga βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με τα κέρδη της να ανέρχονται στις 40.000.000 λίρες. Έτσι η 52χρονη Madonna εκτοπίστηκε στην πέμπτη θέση. Η Lady Gaga θα «πρωταγωνιστήσει» σε λεύκωμα και σε σειρά κέρινων ομοιωμάτων.

Το λεύκωμα του Johnny Morgan «Lady Gaga», θα περιέχει σπάνιες φωτογραφίες της τραγουδίστριας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, θα αναφέρεται στις μεταμορφώσεις της, στους ανθρώπους που την επηρέασαν και σε ό,τι γενικά την ανέδειξε σε φαινόμενο. Τέλος, το Μουσείο «Madam Tuseaut » ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν σε διάφορες τοποθεσίες κέρινα ομοιώματα της Lady Gaga.

READ more