Σε τρεις μήνες θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Σε τρεις μήνες θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν! | tlife.gr

«Μειονότητα» θα νιώθει πλέον μέσα στο όμορφο σπίτι του ο Πέτρος Κουσουλός, αφού σε περίπου τρεις μήνες θα έρθει στη ζωή η δεύτερη κόρη του, καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, Όλγα Ζαφειροπούλου,. Το ζευγάρι, που πριν από εννέα μήνες απέκτησε την πρώτη του κόρη, τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία για να υποδεχτεί τη δεύτερη πριγκίπισσά του.

«Είναι για τη γυναίκα μου λίγο δύσκολο», δήλωσε στην Real Life ο δημοσιογράφος, ενώ αποκάλυψε: «Βοηθάω όσο μπορώ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, γιατί η Όλγα είναι στον έκτο μήνα. Η εγκυμοσύνη της ήταν σοκ. Όταν το μάθαμε, η μικρή μας ήταν τριών μηνών». Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε: «Θα ζοριστούμε το καλοκαίρι, αλλά θα τα καταφέρουμε. Όλα καλά, γιατί θα μεγαλώσουν μαζί. Και τα έχουμε έτοιμα όλα. Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια».

Ο πελαργός θα έρθει ακριβώς τον ίδιο μήνα που είχε έρθει και για το πρώτου τους παιδί, δηλαδή τον Ιούνιο. «Δύο στα δύο. Νιώθω σαν να βιώνω ντεζαβού. Λες και στη ζωή μου επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά στο τρίτο η γυναίκα θα με χωρίσει», σχολίασε με χιούμορ. Όσο για το όνομα που θα δώσουν στην δεύτερη κόρη τους, ξεκαθάρισε: «Δεν το έχουμε βρει. Από την οικογένειά μας θα επιλέξουμε μάλλον, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

READ more