Σε τρελά κέφια η Ράνια Θρασκιά!

Η Ράνια Θρασκιά είναι από τους πιο χαμογελαστούς ανθρώπους της εγχώριας showbiz. Επιλέγει πάντα να κρατά τα θετικά και τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Την αισιόδοξη στάση της μας έδειξε και μέσα από το instagram της που ανέβασε δύο φωτογραφίες.

Στην μία είναι η υπέροχη θέα που θαύμασε στα νότια προάστια καισ την άλλη είναι η ίδια χαμογελαστή και με ανοιξιάτικη διάθεση.


Η Ράνια μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της προσπαθώντας να εμπνεύσει κι άλλους. Άλλωστε με το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία κατέκτησε ένα από τα όνειρά της και δρομολογεί τα επόμενα.

Σκοπός της είναι, όπως είχε δηλώσει ν’ ανοίξει δύο γραφεία με την ιδιότητα του ψυχολόγου, ένα στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη. Και ή ίδια πέρασε από την φάση της ψυχοθεραπείας… “Ούτως ή άλλως εγώ πρέπει να κάνω θεραπεία, δεν γίνεται αλλιώς. Αναγκαστικά, αλλά βρήκα και μεγάλη χαρά μέσα σε αυτό! ” Και συμπλήρωσε : “Κερδίζεις πολλά. Όλοι μας έχουμε θέματα. Και καλό είναι πριν αυτά γίνουν αδιέξοδα στην καθημερινότητα μας και στη ζωή μας, να βρίσκουμε τις λύσεις! Αυτό είναι όλο!”, είχε δηλώσει στον Θέμο Αναστασιάδη.

Read More

And More